PROAKTÍV ÜZEMELTETÉS.

A klasszikus rendszergazdai szolgáltatásokat újragondoltuk. Partnerek vagyunk az első pillanattól fogva az üzleti fejlődésben. Segítünk megtervezni, kivitelezni és üzemeltetni az IT rendszert, az üzleti kihívásokat szem előtt tartva. Mindezt proaktív módon, hogy neked ne a mögöttes IT működésével kelljen foglalkoznod.

proaktiv üzemeltetés

IT KÖRNYEZETEK, AMELYEKET ÜZEMELTETÜNK.

Helyi infrastruktúra üzemeltetése

Az irodában elhelyezett szerverek, számítógépek és egyéb hálózati eszközök üzemeltetésében segítünk távolról, vagy akár a helyszínen is.

A klasszikusok

Fontos, hogy az alapok rendeben legyenek! A klasszikus irodai IT környezet üzemeltetése még mindig elengedhetetlen feladat. Fontos, hogy a megfelelő internetkapcsolat, az irodai hálózat és wifi szinte észrevétlenül működjön, a szerverek és nyomtatók mindig elérhetőek legyenek, a laptopok és munkaállomások mindig megfelelő állapotban, legális szoftverekkel működjenek.

Hibrid rendszerek üzemeltetése

On-prem és felhős rendszereket kötünk össze! Legyen szó kapacitás kiegészítésről, vagy egyes szolgáltatások felhősítéséről, tapasztalt csapatunk segít.

Fél lábbal a felhőben

Sokszor előfordul, hogy a helyi szerverek, munkaállomások kapacitása nem megfelelő, vagy egy korszerű megoldás futtatására már nem alkalmasak.  Ilyenkor jönnek szóba a hibrid rendszerek. Legyen szó akár olyan hétköznapi eszköz felhőbe költöztetéséről, mint a levelezés, a helyi autentikáció megtartásával, vagy egy webshop erőforrásainak ideiglenes emeléséről, csapatunk segíteni fog!

Cloud rendszerek üzemeltetése

A teljesen felhő alapú rendszereket egyre több ügyfelünk választja. Költséghatékony és biztonságos. Az üzemeltetése pedig számunkra gyerekjáték.

A legmodernebb IT környezet

A felhő alapú IT infrastruktúra kiépítésekor nem kell költség hardver-beszerzésekkel kalkulálni, az IT keretet a vállalat fejlesztésére lehet fordítani. A rendszer biztonságos és nem veszélyeztetik meghibásodások. Az üzemeltetése pedig távolról könnyen és egyszerűen megvalósítható. Szakértő munkatársaink és minősítéseink pedig garanciát jelentenek a megbízható, folyamatos működésre.

for who

KINEK AJÁNLJUK.

Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akiknél fontos, hogy az IT rendszerük minél hatékonyabban működjön és a munkatársakat segítse a mindennapi munkavégzésben.  Szerintünk az informatikára a lehetőségek tárháza és nem egy folyamatos problémaforrás – ezt szeretnénk szemléletet szeretnénk átadni leendő ügyfeleinknek is!

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

IT
ÜZEMELTETÉS

ÚJRAGONDOLVA.