RENDSZERGAZDAI OKTATÁS.

Több, mint egy évtizede végzünk rendszergazdai szolgáltatásokat, Office 365, Dynamics 365 és Azure üzemeltetést, így nagy mennyiségű tapasztalatra tettünk szert, mind a klasszikus, mind az új, felhő alapú rendszerek üzemeltetésében. Ezt a tudást pedig át tudjuk adni másoknak is!

TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLETI ELŐNYÖK.

Az elmúlt évek során rengeteg vállalkozást költöztettünk a felhőbe és üzemeltetjük azokat. Szerteágazó szakértelmünk segít abban, hogy elégedetten tudd üzemeltetni a különböző, új rendszereket.

microsoft certified trainer
Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Ami Microsoft, ahhoz van kompetenciánk. Nem csak ígérjük, bizonyítani is tudjuk. Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken. Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ.

Kérj ajánlatot
INGYENES PRÓBA