SAJÁT FEJLESZTÉSŰ ALKALMAZÁSOK.

A Systemfarmernél több éves tapasztalt gyűlt össze az ügyfelek igényeiből. Ezeket összegyűjtve alkotjuk meg saját applikációnkat. Hisszük, hogy ezek a megoldások a hazai vállalkozásoknak igazi értéket adnak.

DYNAMICS 365 ALKALMAZÁSOK.

A Dynamics 365 modulokból felépülő rendszere lehetőséget teremt arra, hogy a vállalat modulokból és egyéni fejlesztésekből összerakjon
egy teljesen személyre szabott, mégis gyorsan használható kibővített CRM rendszert.
A folyamatos megkeresések, egyedi fejlesztési kérések alapján fejlesztettünk ki olyan modulokat, amik minden vállalkozás számára hasznosak lehetnek.

apps

Szamlazz.hu integráció

Neked is rengeteg idő minden hónapban minden partnernek számlázni? Többé nem gond!

Számlázz automatikusan

Billingo-t vagy Szamlazz.hu-t használtok? Szeretnétek automatikusan szálázni? A CRM-mel összekötve többé nem lesz probléma.

Billingo integráció

Unod a számlázást? Automatizálj!

Számlázz automatikusan

Billingo-t vagy Szamlazz.hu-t használtok? Szeretnétek automatikusan szálázni? A CRM-mel összekötve többé nem lesz probléma.

Bisnode integráció

Mennyi időt vesz igénybe, amíg minden ügyféladatot felvisztek a rendszerbe? A megoldásunkkal semennyit!

Ügyféladatok azonnal

A megfelelő céges adatok megkeresése és kitöltése mindig időigényes. Volt eddig. A Bisnode integrációval egy kattintás és a CRM-ben látod az összes fontos információt a kívánt cégről.

sharepoint apps

SHAREPOINT ALKALMAZÁSOK.

A SharePoint ma már több, mint egy egyszerű netes fájltároló rendszer. Nagyszerűen alkalmas különböző folyamatok menedzselésére.

A SharePoint keretrendszerű alkalmazások egyesével is hatékonyan segítik a vállalkozások működését, de együtt még többre képesek.

Iktatási rendszer

Kellene az a szerződés 2014- ből. Nem az. A másik. Hogy hol van? Mennyi idő amíg meg tudom nézni? 1 hét? Nekem most kell!

Minden legyen egy helyen!

A dokumentumok tárolása mindig is körüményes volt, de a SharePoint alapú iktatással minden a helyére kerül és visszakereshető lesz.

OrgChart

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Tárgyaló megjelenítés

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Szabadságkezelés

Mikor és mész szabadságra? Mondtam már, hogy én is akkor megyek? A főnöknek mondtad? És jóváhagyta?

Átlátható, gyors megoldás

A szabadságnyilvántartó rendszer segítésével a kollégák gyorsan jelezhetik szabadságigényüket, a vezetőség pedig egy kattintással jóvá hagyhatja.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ.