Az Office 365 nevét még azok is ismerik, akik nem gyakorlottak az informatikában, hiszen ez a csomag az egyik legfontosabb alapeleme a számítógépes munkának. Ám van ennek az elterjedt megoldásnak egy sokkal praktikusabb megfelelője, ami nagyban megkönnyíti egy vállalat életét, hiszen a profi környezet nem csak a nagyvállalatok kiváltsága.

Az Office 365 magába foglalja a Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokat, amiket még az átlagfelhasználók is gyakran igénybe vesznek.Ezen felül tartalmaz levelezési, online alkalmazás elérési és közös tárhely funkciókat is a gördülékeny információmegosztás érdekében. Viszont ha vérprofi vállalati struktúrát szeretnénk felépíteni, akkor a Microsoft 365 egy sokkal praktikusabb megoldás bármely cég számára.

A Microsoft 365-öt 2017-ben mutatták be a nagyvilág számára, ami komplexebb megoldás az Office 365-nél. Míg az Office 365 csak a fent említett szolgáltatásokat nyújtja a felhasználóknak, addig a Microsoft 365 és annak az Enterprise verziója egy széles körű üzleti csomag, ami tartalmazza a komplett Office 365-öt, a Windows 10-et és az Enterprise Mobility + Security megoldást is.

Miért jobb üzleti célra a Microsoft 365 Enterprise, mint a sima Office 365?

A Microsoft 365-öt és a hozzá tartozó Enterprise csomagot kifejezetten üzleti célra tervezték. Ez az egyedüli megoldás képessé teszi a cégeket arra, hogy munkatársaik együtt dolgozhassanak és munkájuk eredményét könnyen megoszthassák egymással, akár különféle eszközök használata esetén is.

Mivel egy kulcsrakész rendszerről beszélünk, ezért nem kell külön megvásárolni a jogtiszta Windows 10-et és egyesével telepíteni azt a gépekre. Sőt, a nagyvállalatoknak való csomag használatával nem kell egyesével aktiválnia a szolgáltatást sem, mert ez az Enterprise-nak köszönhetően egy pár perc alatt elvégezhető. Emellett, már az installáció után a felhasználók megfelelően össze vannak kapcsolva egymással, így a kliensek azonnal készen állnak a mindennapi feladatok ellátására. Ha esetleg vállalatod nem rendelkezik rendszergazdával, a Systemfarmer csapata segít a bevezetésben, illetve oktatást és támogatást is nyújt szükség esetén.

Ezen felül, a Microsoft 365 olyan univerzális eszköztárral rendelkezik, ami a legszélesebb körű szolgáltatásokat nyújtja a csapatmunkához. Ezáltal magas fokú flexibilitást nyújt a felhasználóknak, hiszen megválaszthatják, hogy melyik eszközről milyen formában szeretnének kommunikálni vagy adatot megosztani egymással.

Azáltal, hogy a Microsoft 365 vásárlása mellett teszed le a voksodat, már a megrendelés pillanatától rengeteg erőforrást spórolsz meg cégednek, amit más folyamatok koordinálására szentelhetsz.

Microsoft 365 Enterprise csomagok

A vállalatok igényeire szabott megoldást három külön kategóriára bonthatjuk le, az alkalmazottak feladatkörétől és azok igényeitől függően.

Microsoft 365 Enterprise F1, az első vonalbeli dolgozóknak

Ez a csomag összeköti a dolgozókat azokkal az eszközökkel, amik segítségével a maximumot hozhatják ki magukból. Magába foglalja az Office 365 szolgáltatásait, és alapvető védelmet nyújt a számítógépre leselkedő fenyegetések ellen.

Microsoft 365 Enterprise E3, egy intelligens megoldás

Az E3 csomag tartalmazza az összes Office 365 szolgáltatást, illetve preventív megoldásokat adatvesztés esetére. Továbbá felruházza a vállalatot az Enterprise Mobility + Security által nyújtott biztonsággal, ami megvédi az összes céges, személyes és adatbázisban tárolt adatot a modern fenyegetések ellen.

Microsoft 365 Enterprise E5, komplex védelem

Az E5 csomag tartalmazza az E3 által nyújtott összes szolgáltatást, továbbá mindez kiegészül más veszélyforrások elleni komplex védelemmel és a biztonsági és együttműködési megoldások legújabb verziójával, mint például a konferencia beszélgetések, telefonhívások, vagy analitikai eszközök használatának lehetőségével.

Mindent összevetve, a Microsoft 365 Enterprise egy kiváló megoldás az Office 365 helyett bármekkora méretű vállalkozás számára. Ha le szeretnéd egyszerűsíteni az installációs folyamatokat és ha egy biztonságos rendszert szeretnél, ami ráadásul még a belső és a partnerekkel való kommunikáció javítására is képes, keress fel minket bátran a részletekért és további információért.


Ezek is érdekelhetnek még: